Lyssna på vår radioreklam som just nu går i radio!

Rekrytering

Rekrytering

Vill du vara säker på att hitta bästa tänkbara kandidat? Går det att fånga intresset hos personer som redan har ett bra jobb? VVS-Rekrytering (VVSjobb.se) erbjuder professionell rekrytering i form av search och headhunting.
Att rekrytera är en konst som kräver erfarenhet, människokännedom och insikt i branschen.
Våra rekryteringskonsulter har stor kunskap inom VVS-näringen och lång erfarenhet av rekrytering.

Search

För att identifiera den optimala kandidaten gör vi ett intensivt sökande i vårt nätverk. Över 10 000 medlemmar i vår jobbportal ger en bred bas av potentiella kandidater. Vi letar även bland passiva arbetssökande, det vill säga personer som i nuläget inte aktivt söker nytt jobb.

Headhunting

Headhunting förknippas ofta med chefsrekrytering, men kan vara precis lika aktuellt vid rekrytering på andra nivåer. Inom VVS-näringen finns ett stort behov av specialister, och personer med spetskompetens är eftertraktade. De sitter ofta redan på en bra position och söker sig inte vidare för vad som helst. Vad kan just din arbetsplats erbjuda? Större ansvar, frihet eller utmaning? Vi vet vilka förmåner som ska framhävas för att locka toppkandidater.

Rekryteringen

Du briefar våra konsulter om tjänsten och redogör för dina krav och önskemål. En nyckel till lyckad rekrytering är att du grundligt sätter in oss i din verksamhets behov och utmaningar. Vi letar upp intressanta kandidater i våra kanaler och gör genom intervjuer ett urval som vi presenterar för dig.

Du beslutar vilka kandidater som går vidare i processen. Djupintervjuer hålls sedan av dig, med eller utan stöd av våra rekryteringskonsulter.

Om så önskas så hanterar vi kontakt med referenser. Det slutgiltiga beslutet kring tillsättning av tjänsten är helt och hållet ditt, men vi kan erbjuda expertis, avlastning och trygghet genom hela rekryteringsprocessen.

Kontakta oss för mer information om våra rekryteringstjänster samt prisuppgifter eller varför inte boka ett förutsättningslöst möte, vi är rikstäckande.

Har du egna idéer? Tveka inte att kontakta oss, vi är flexibla och kan anpassa rekryteringen utifrån dina önskemål.

Arbetsgivare som rekryterar

Örebro

Örebro

Örebro

Örebro

Örebro

Örebro

Örebro