Lyssna på vår radioreklam som just nu går i radio!

Karriärrådgivning

För dig som kandidat

Är du yrkesverksam inom VVS och redo för nästa steg i karriären? Ditt nya jobb är förhoppningsvis inte långt borta.

Idag finns många olika forum där lediga tjänster annonseras ut. Det är svårt att få en överblick och kunna bevaka dem alla. Många arbetssökande upplever att det tar för mycket kraft att leta upp intressanta jobbannonser och det finns en oro att råka gå miste om drömjobbet om en enda kanal går förbisedd.

Varför lägga tid och energi på att sålla när vi kan göra arbetet åt dig? Vi bevakar dina intressen och ger dig möjlighet att fokusera på själva jobbsökandet. Ditt nästa VVS-jobb finns därute – vi hjälper dig hitta det.

Hur fungerar det?

Skapa ett konto genom att registrera ditt CV och dina intresseområden. Dina uppgifter blir tillgängliga för våra rekryteringskonsulter och används i form av utskick när ett relevant jobb passar din profil.

Du kan enkelt logga in och ändra eller komplettera dina uppgifter. Som medlem får du regelbundna e-postutskick med intressanta jobbannonser som är speciellt utvalda för att passa din profil och dina önskemål.

Fler lediga tjänster finns alltid på vår karriärportal, som även har en praktisk sökfunktion där du kan söka efter lediga jobb baserat på geografisk plats.

Registrera dig idag för att inte missa intressanta jobberbjudanden. Medlemskap hos VVSjobb.se är helt kostnadsfritt. Du kan även kontakta våra rekryteringskonsulter för rådgivning.

Arbetsgivare som rekryterar

Örebro

Örebro

Örebro

Örebro

Örebro

Örebro

Örebro