Lyssna på vår radioreklam som just nu går i radio!

Annonsera

Beställ dina annonser direkt

Genom annonsering på VVSjobb.se når ni på ett snabbt och enkelt sätt ut till den målgrupp ni söker. Använd formuläret nedan för att boka er annons.

Platsannons

Vad ingår?

3990 kr

Platsannons

Letar du efter det bästa sättet att rekrytera inom VVS? Boka en platsannons hos oss och ta del av vårt stora nätverk av arbetssökande. Vi på VVSjobb.se har kunskap om branschen och lång erfarenhet av att matcha arbetsgivare med lämpliga kandidater.

Har du ett expanderande företag och vill komma i kontakt med drivna ingenjörer, tekniker, rörläggare, projektledare, arbetsledare och chefer inom VVS? Välkommen att annonsera på VVSjobb.se och nå ut till över 7 500 potentiella kandidater inom installationsbranschen.

 • Synligt
 • Vi erbjuder 30 dagars exponering och sökbarhet för din platsannons på VVSjobb.se. Om sista ansökningsdag för tjänsten inträffar innan 30 dagar har gått plockas annonsen ner i samband med att ansökningstiden går ut. Vi har över 8 000 unika besök varje månad och ett stort nätverk av kandidater med erfarenhet inom installationsbranschen.

 • Effektivt
 • Platsannonserna hanteras snabbt och publiceras på vår hemsida inom 24 timmar efter registrering. När du väl har fattat beslutet att rekrytera, varför stå ut med långa ställtider? För att minska din arbetsbörda gör vi också ett manuellt första urval av ansökningarna, baserat på dina behov och kriterier.

 • Personligt
 • Service ligger oss varmt om hjärtat, och du får alltid en personlig kontakt som håller i ditt ärende. Din handläggare finns till hands under hela annonseringsprocessen och kan hjälpa dig med praktiska detaljer som uppföljning av statistik eller utvärdering av de inkomna ansökningarna. Du kan när som helst kontakta din handläggare med frågor kring din annons eller din rekrytering.

 • Professionellt
 • Du får kostnadsfri rådgivning av våra erfarna handläggare vid utformning av din platsannons. Hur ska du på bästa sätt attrahera den efterfrågade profilen? Genom att redan från början vara tydlig med vad du söker kan du spara mycket tid och pengar. En slarvig platsannons kan resultera i ett lika slarvigt urval av ansökande, och är din annons inte ordentligt genomtänkt eller saknar viss information kan du gå miste om ovärderlig kompetens.

 • Tryggt
 • Om en tjänst inte har blivit tillsatt inom de 30 dagarna erbjuder vi gratis ompublicering av platsannonsen och 30 nya dagars exponering. Allt för att du ska känna dig trygg och nöjd i din exponering

VVS-paketet

Vad ingår?

7900 kr

VVS-paketet

För maximal exponering – Välj VVS-paketet! Sätt ditt företag i rampljuset på den hetaste placeringen vi kan erbjuda och fånga intresset hos så många som möjligt inom branschen.

 • Platsannons
 • Rekommendationsbrevet VVS
 • Målgruppsstyrd annonsering på Facebook och LinkedIn
 • Attraktivt inlägg direkt i kandidaternas nyhetsflöden

Tillägg

Genom tillägg på VVSjobb.se når ni på ett snabbt och enkelt sätt ut till den målgrupp ni söker. Använd formuläret nedan för att boka er annons.

Rekommendationsbrevet VVS

Vad ingår?

1990 kr

Rekommendationsbrevet VVS

Rekommendationsbrevet VVS är en tilläggstjänst som kompletterar platsannonseringen. En gång i veckan under annnoseringsperioden gör vi ett riktat utskick till speciellt utvalda kandidater som är skräddarsytt efter din kravprofil. Utskicket görs via e-post och presenterar din platsannons och ditt företag eller din kommun på ett tydligt sätt.

Vi rekommenderar att kombinera annonsering med Rekommendationsbrevet VVS, då det är ett effektivt verktyg för att hitta exakt rätt urval. Nå ut till så många kvalificerade kandidater som möjligt och öka dina chanser för en lyckad rekrytering.

 • Skräddarsytt.
 • Din platsannons matchas mot handplockade kandidater ur vårt nätverk. Urvalet tar hänsyn till de kunskaper och meriter som krävs för tjänsten och baseras på kandidaternas kompetens, utbildning, ålder, intresseområden och eventuell nuvarande titel eller arbetsplats. Ditt budskap når ut direkt till de kandidater som har störst sannolikhet att vara kvalificerade för och intresserade av att söka din utannonserade tjänst.

 • Effektfullt
 • Många arbetssökande uppskattar att bli uppmärksammade på intressanta platsannonser och är mer benägna att söka jobb som är personligt rekommenderade. Att rekrytera är tidskrävande och kostsamt, och når du inte ut till rätt kandidater kan rekryteringen bli en utdragen och problematisk process. Välj till Rekommendationsbrevet VVS för att öka spridningen av din platsannons och se till att rekryteringen lönar sig i det långa loppet.

 • Informativt
 • Vid användning av Rekommendationsbrevet VVS erbjuder vi detaljerad uppföljning i form av statistik kring vem som har läst och visat intresse för din annons.* Du får ovärderlig kunskap om vilka kandidater som tilltalas av ditt företag och av tjänsten ifråga. (*Med hänsyn till PUL.)

Att betala: 0 kr (exkl moms)

Skicka beställning

Namn (för och efternamn)*

E-post*

Telefon*

Bifoga fil

Tillåtna format: PDF, DOC, DOCX, TXT

Faktureringsadress*

Tack för er beställning! Vi hör av oss inom kort.

Skicka

Information:

När du klickar på skicka så tas ordern emot av oss och vi kontaktar sedan dig för att verifiera och godkänna beställningen

Har du Frågor?

Ring oss gärna på 010-101 49 45 eller kontakta oss via e-post: info@vvsjobb.se

Arbetsgivare som rekryterar

Örebro

Örebro

Örebro

Örebro

Örebro

Örebro

Örebro